El Govern posa en marxa l’edició 2019 del Taller d’emprenedors amb la finalitat d’afavorir la creació de noves empreses al país, renovant així el teixit empresarial i creant noves oportunitats de negoci i d’ocupació. També es vol potenciar el desenvolupament de projectes empresarials d’alt valor afegit, així com iniciatives emprenedores amb un impacte social més significatiu. El període d’inscripció acaba l’1 de març.

El taller té el suport de la Universitat d’Andorra, que posa a la disposició dels emprenedors la infraestructura necessària per al desenvolupament d’aquesta iniciativa. S’oferiran gratuïtament coneixements i eines per facilitar als emprenedors el camí cap a la creació i la gestió d’una empresa amb certes garanties d’èxit. És una iniciativa gratuïta adreçada a tots els ciutadans majors de 18 anys, que tinguin esperit emprenedor i que vulguin desenvolupar la seva idea de negoci amb el suport d’unes sessions formatives. La formació començarà el 7 de març i acabarà el 4 de juliol.

Es realitzaran divuit sessions formatives presencials, d’assistència obligatòria, a raó d’una sessió per setmana, els dijous de 16 a 19 hores en una aula multimèdia de la Universitat d’Andorra. En les divuit edicions que s’han fet fins ara, el taller ha ajudat a elaborar 262 plans d’empresa, dels quals 90 han acabat en la creació d’una societat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada