El taller de cuina d’Unicef aconsegueix recaptar 9.320 euros per destinar-los als programes de desnutrició infantil

Gairebé setanta persones van participar el passat dijous en el taller-dinar ‘Dona, nutrició i solidaritat’ organitzat per Unicef amb la col·laboració de la Despensa de l’Emelin i el Col·legi de Dietistes i Nutricionistes d’Andorra. En total es van recaptar 9.320 euros que es destinaran als programes de desnutrició infantil d’Unicef amb mesures com l’accés a l’aigua potable, i la prevenció i el tractament contra la desnutrició. Durant el taller, a més de consells nutricionals, els assistents van aprendre a cuinar dos aperitius com són roses de salmó finlandès amb caviaroli de bitxo i fulles de guacamole amb tomàquet.

El taller-dinar ‘Dona, nutrició i solidaritat’ organitzat per Unicef Andorra amb la col·laboració de la Despensa de l’Emelin i el Col·legi de Dietistes i Nutricionistes d’Andorra, celebrat el passat dijous en el marc de la campanya ‘Ara no podem parar’, va aconseguir recaptar 9.320 euros que es destinaran als programes de desnutrició infantil, una xacra que suposa prop de la meitat de les morts dels infants menors de cinc anys a tot el món.

Quasi setanta persones van participar en el taller de cuina ofert per Emelin Torm de la Despensa de l’Emelin i del taller de nutrició que va oferir Marta Pons, presidenta del Col·legi de Dietistes i Nutricionistes d’Andorra. A més de consells nutricionals, els assistents van aprendre a cuinar dos aperitius: roses de salmó finlandès amb caviaroli de bitxo i fulles de guacamole amb tomàquet.

Segons ha informat Unicef Andorra en un comunicat, amb la suma de totes les col·laboracions es podran millorar les condicions de la infància arreu del món, i en concret, donar tractament a 369 infants contra la desnutrició severa que pateixen. Les mesures que es portaran a terme seran principalment l’accés a l’aigua potable i la prevenció i el tractament contra la desnutrició.

(Text: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.