El Taller d’Adults de l’Aula de Teatre de la capital presenta “Escenes”

Aquest proper dijous, 24 de maig del 2012, a les 21.30 hores, al Teatre Comunal, els alumnes del Taller d’Adults de l’Aula de Teatre i Dansa d’Andorra la Vella presentaran un conjunt d’escenes teatrals.

La presentació d’”Esceness”, per part de l’alumnat, és una activitat pedagògica que culmina el procés formatiu del Curs 2011-2012, tenint en compte que la representació teatral davant d’un públic és considerada un element primordial en la seva formació d’actors.

El projecte de la representació d’escenes és ben diferent del d’una representació habitual d’una obra de teatre, en el sentit estricte de la paraula.

Al llarg del curs, els alumnes treballen una sèrie d’escenes de diversos autors, que posteriorment representen davant del públic.

Són fragments que no tenen res a veure entre ells.

L’espectacle no té la mateixa “consideració formal” que una obra de teatre tot i que es realitza en un espai escènic i compta amb una il·luminació teatral.

La presentació del proper dijous, inclourà un recull d’escenes teatrals, d’obres i autors diversos com: “E. R.” de Benet i Jornet, “Dakota” de Jordi Galceran, “Anada al Teatre” de Karl Valentin, entre algunes d’altres.

“Ecenes” – Interpretació dels alumnes:

Xavier Socias, Ramon Alsina, Albert Garcia, Núria Arseda, Sandra Mejías, Dolors Capdevila, Fati Zarioh, Laia Martínez i Ruth Ponce, sota la direcció del Joan Hernández.

L’entrada a la presentació d’”EScenes” és lliure.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.