El taller ‘Actitud i presència escènica’ obre la temporada formativa de la Fundació ONCA

La  Fundació ONCA  inicia aquest cap de setmana el primer taller formatiu de la temporada amb l’activitat Actitud i presència escènica.La sessió dirigida a professorat i adults ha superat les places previstes.

Només queden places per a les sessions dirigides a nens, infants i joves. L’adreçada al professorat i adults ha superat les places previstes. El taller tindrà lloc el dissabte 28 de gener a La Trapa del Centre Cultural i de Congressos Lauredià, a càrrec de Joan Hernández, pedagog, director de teatre, actor, músic i professional vinculat al projecte social de la Fundació ONCA.

S’oferirà una sessió per a nens de 6 a 9 anys, de 10 a 10.45 h; una altra adreçada a infants de 10 a 12 anys, d’11 a 12 h; una sessió dirigida als joves de 13 a 18 anys, de 12 a 13.30 h, i un taller per a professorat i adults, que es durà a terme de 16 a 19 h.

Les inscripcions s’han de formalitzar a oncaproduccio@onca.ad i les places són limitades.

Els propers tallers seran el dijous 30 de març amb Percussió corporal a càrrec de Santi Serratosa, el 2 de maig serà el torn del taller musical Com sona amb Pep Gol i, finalment, els dies 7 i 8 d’octubre, Vika Kleiman impartirà el taller L’art del moviment, la consciència i l’expressió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.