El tall de cabell més fresc per a aquest estiu, el bob de Jennifer Lawrence

A l’estiu l’objectiu és escollir looks senzills però que ens senten bé, que amb poca cosa ens veiem guapes. Avui et presentem el tall més fresc i més afavoridor, que Eduardo Sánchez -director de Maison Eduardo Sánchez ha batejat com “flower power bob”, i que Jennifer Lawrence llueix com ningú.

La proposta d’Eduardo Sánchez és la d’un bob a la clavícula, que no arribi a fregar les espatlles, amb un lleuger degradat. “Aquest desfilat potencia el moviment natural del cabell, ja que li dóna textura, i és perfecte per a cabell que té una mica de cos natural o bé ones, ja que les marca i ressalta”.

Com indica el director de Maison Eduardo Sánchez, “la ratlla al mig, que li aporta molta frescor, així com les ones amb les puntes rectes, que li donen un aire informal, més el ros surfer, ens donen la clau d’un look molt estiuenc, que sens dubte veurem molt”.

Apunt històric sobre el tall bob
El tall bob és un clàssic que afavoreix moltíssim i aporta molta frescor: té els avantatges d’un cabell més curt -llibertat, facilitat per arreglar-ho, rejoveneix- i, alhora, l’encant i la sensualitat de la cabellera.

Es tracta d’una mitja cabellera que es caracteritza per tenir els laterals més llargs que el naixement del cabell per la part posterior. El perruquer britànic Vidal Sassoon va ser qui, en la dècada dels seixanta va revitalitzar aquest tall de cabell creat per Antoine de París. Aquest look va sorgir durant la primera guerra mundial per qüestions higièniques i de comoditat entre les infermeres que prestaven servei. Més tard es va convertir en l’estil preferit entre les dones que volien mostrar la seva rebel·lia i disconformitat amb les normes de comportament social de l’època.