El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, s’ha desplaçat aquest matí a l’Alt Urgell on, després d’una visita institucional a l’Arquebisbe de la Seu i Copríncep d’Andorra i visites a la Comissaria de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil, ha mantingut una reunió de treball amb l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, a la seu de l’ajuntament. El subdelegat del Govern finalitzarà la visita a la comarca amb una reunió de treball amb l’alcaldessa de Bassella.

En el decurs de la reunió, Albert Batalla ha plantejat al subdelegat del Govern la possibilitat de poder habilitar a la Comissaria de la Seu d’Urgell un servei per a l’expedició de les targetes d’identificació dels ciutadans estrangers (NIE) per evitar els desplaçaments fins a Lleida.  En aquest sentit, José Crespín s’ha compromès a traslladar la petició a la Direcció General de la Policia per estudiar possibles solucions.

Una altra qüestió abordada en la reunió ha estat la projecció de l’aeroport Andorra-La Seu d’Urgell i la necessitat, tal com ha plantejat l’alcalde, d’avançar en la validació del sistema GPS de navegació, així com en ampliar els vols de l’aeroport a aquells que procedeixen de fora de la Unió Europea. El subdelegat del Govern ha transmès a l’alcalde que el Ministeri de Foment coneix aquestes demandes i que treballa per buscar-hi solucions factibles malgrat la complexitat que implica al tractar-se de qüestions on intervenen diverses administracions i organismes de caire nacional i internacional.

L’alcalde també ha reclamat al subdelegat del Govern la implementació de millores per incrementar la seguretat en el tram urbà de la N-260 al seu pas pel municipi donat el volum de circulació que té aquesta via de comunicació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada