El sorteig de la campanya “Comprar a Andorra per Nadal té premi” se celebra aquest dissabte al migdia

regaka abdirra

La campanya “Comprar a Andorra per Nadal té premi” es tanca aquest dissabte amb el sorteig que tindrà lloc a la Plaça Coprínceps a les 12 del migdia. En total, els milers de butlletes dipositades optaran a tres primers premis consistents en una gran cistella i de 3.000 euros i de 30 paneres de productes d’Andorra.

La particularitat del sorteig, realitzat davant notari, és que els guanyadors dels premis principals hauran d’estar a la plaça o tindran un màxim de 45 minuts per desplaçar-s’hi. En cas contrari, es procedirà a un nou sorteig.

L’objectiu d’aquesta campanya és incentivar el consum intern, premiar el consumidor que fa les compres de Nadal a Andorra i donar a conèixer els productes que s’elaboren a Andorra, en aquest cas en col·laboració amb el departament d’Agricultura. Tot i que es dirigeix principalment als residents, també té en compte als visitants, i dóna continuïtat a la campanya dels darrers dos anys que, amb el lema ‘regala Andorra’, havia vingut també promocionant el consum intern.

Les butlletes per al sorteig s’obtenen amb les comptes superiors a 50 euros realitzades entre l’1 i el 20 de desembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.