El sol fragilitza sempre la pell, protegeix-la!

És imprescindible protegir la nostra pell dels raigs solars, però els especialistes asseguren que no n’hi ha prou amb la fotoprotecció que ofereixen els filtres solars, perquè la pell encara necessita més atencions. Les firmes dermatològiques estan posant a la nostra disposició gammes solars capaços de protegir, reforçar i assegurar la nostra pell, per poder gaudir del sol amb total seguretat.

Els UVB juntament amb els UVA curts i llargs produeixen danys a curt i a llarg termini:

– cremades solars, que pots percebre poques hores després de produir-se
– alteració de la barrera cutània, que fa que la pell sigui menys resistent i
– danys cel·lulars a llarg termini capaços d’ocasionar patologies cutànies que poden desenvocar en càncer. L’alteració de l’ADN, l’aparició de radicals lliures i la “toxificació” de les cèl·lules, són conseqüències que no es perceben al moment però amb el temps arriben a comprometre la salut i la qualitat de la pell.

Per tot això, si la teva pell durant tot l’any no et presenta cap tipus de problema, a l’estiu, a causa de les agressions que t’hem explicat, es fragilitza davant l’agressió de la radiació solar. Però si la teva pell té una barrera cutània desequilibrada i per aquest motiu no compleix completament el seu paper de protecció, el seu grau de fragilitat serà encara més gran.

Gestos imprescindibles

Sabent que el sol fragilitza totes les pells, fins i tot les que no presenten problemes habitualment, t’oferim les opcions per reforçar-la. Aquestes passen per tres punts: protegir, reforçar i assegurar.

PROTEGIR. Està vermella, calenta, la cremada solar és el primer estadi d’alteració immediatament visible de la pell exposada als UV sense protecció adequada i sense comportament responsable. Però a llarg termini, poden aparèixer altres conseqüències, com les arrugues o patologies de la pell. Per tant, és primordial adoptar hàbits saludables davant del sol i utilitzar una protecció adaptada.

Així has de protegir-la: amb un sistema fotoprotector altament eficaç i d’elevada seguretat per respectar les pells fràgils, en textures adaptades a cada tipus de pell per assegurar una aplicació regular i una sensació plaent d’utilització. Els protectors solars d’A-Derma ofereixen seguretat perquè el nombre reduït de filtres presents en les fórmules, només 4, és una quantitat optimitzada per a aconseguir una millor relació eficàcia/tolerància. Es tracta de filtres d’elevat pes molecular -impiden que penetrin en la pell-, fotoestables i resistents a l’aigua, que no deixen la pell blanquinosa.

REFORÇAR. Sota l’efecte dels UV la concentració de lípids en la pell es redueix i la seva estructura lipídica es més fràgil. Com a conseqüència, la barrera cutània es torna més permeable, menys protectora, els UV penetren més fàcilment i els danys cutanis tenen el risc de ser més importants.

Així has de protegir-la: per mitjà d’un actiu innovador i potent dedicat a les pells fràgils, que reforça aquesta barrera deficient en lípids i per tornar a donar-li la seva acció d’escut protector. Els laboratoris A-Derma posseeixen un actiu procedent de l’oli de plàntules joves de Civada Rhealba -de propietats reequilibrants, calmants i reparadores- que actua reforçant les pells fràgils i reduint el seu nivell de vulnerabilitat enfront de l’agressió dels UV.

ASSEGURAR. Cap sistema fotoprotector és 100% infalible, algunes dosis febles d’UV poden arribar a la pell… I entre ells, els UVA -implicados en l’envelliment cutáneo- que avui en dia s’han confirmat com a responsables de produir càncers (indueixen estrès oxidatiu que provoca alteracions l’ADN). Per tant, és primordial actuar eficaçment sobre els danys d’aquests UV que penetren en les capes profundes de la pell i alteren la bona salut de les cèl·lules.

Així has protegir-la: de diferents formes …

– pots evitar l’estrès oxidatiu i així combatre els radicals lliures utilitzant productes formulats amb Oli de Plàntules de Civada Rhealba.
– pel que fa a la preservació de l’ADN, hi ha un enzim que vetlla per la divisió controlada de les cèl·lules, es diu Aurora Kinasa. Els UVA descontrolen l’acció d’aquest enzim, de manera que les cèl·lules que es divideixen malament, el que dóna lloc una pell que es repara malament. L’Oli de Plàntules de Civada Rhealba contribueix a augmentar l’acció del Aurora Kinasa, per assegurar que l’ADN es protegeixi millor dels UVA.
– una altra manera d’assegurar la correcta funció de la nostra pell és mitjançant l’efecte detox. Els UVA poden també danyar algunes proteïnes (cel·lulars) que es tornen tòxiques per a la cèl·lula. Sota l’efecte dels UVA les cèl·lules es “toxifican” i, novament, l’Oli de Plàntules de Civada rhealba® ajuda a augmentar la seva capacitat de detoxificació de les cèl·lules.

Et poden ajudar…

La marca de dermocosmètica A-Derma ha creat una nova gamma de protectors solars, Protect, amb 7 productes especialment formulats per a aquesta tasca de protegir, reforçar i assegurar la nostra pell.

Crema facial SPF 50 + per Pells Fràgils, normals a seca. El seu preu 14,11 € / 40ml.
Fluid facial SPF 50 + per Pells Fràgils, normals a mixtes. El seu preu 14,11 € / 40ml.
Spray Adults cara i cos SPF 50 +. El seu preu 22,33 € / 200ml.
Spray nens cara i cos SPF 50 +. Sense perfum. El seu preu 22,33 € / 200ml.
Llet reparadora després del sol. Per al Rostre i el Cos. Formulat amb àcid hialurònic, un potent agent hidratant per contrarestar la pèrdua d’aigua cutània deguda a l’exposició solar. Oli de Plàntules de Civada Rhealba per actuar sobre els efectes oxidants d’efecte retardat, perquè fins i tot després de l’exposició al sol, duren els atacs cel·lulars. En una textura làctia fresca per calmar l’escalfament post-exposició. El seu preu: 17,21 € / 250ml.

Però també disposa de productes específics:

Fluid Matificant SPF 50 + per a pells acneiques. Amb àcid glutàmic per acturar en l’excés del sèu. Amb textura “tacte sec”, ric en pols matificants per a un acabat mat i no gras. El seu preu 14,11 € / 40ml.
Crema SPF 50 + Pells atòpiques. Per rostre i cos. Formulat amb un complex emolient que incorpora un agent nutritiu protector, un altre hidratant per pal·liar la deshidratació produïda pel sol i, finalment un tercer actiu emolient vegetal per restaurar la barrera cutània. Es tracta del primer producte solar especialment formulat per donar resposta a les pells atòpiques. No posseeix perfum. El seu preu 22,33 € / 150ml.

Per Belleza Activa / AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.