Aquest divendres 26 d’abril, la directora de Cultura i Participació Ciutadana, acompanyada de 4 professors i de 5 alumnes de l’Escola d’Art del Comú d’Andorra la Vella, es desplaça a la ciutat de Manresa per a assistir l’acte d’inauguració de l’exposició d’art conjunta “El so del silenci”.

ELSo del cilenci és una exposició col·lectiva d’alumnes i professors de l’Escola d’Art del Comú d’Andorra la Vella i l’Escola d’Arts i Oficis de Manresa, amb la participació d’alguns integrants de l’Associació d’Artistes de Terrassa.

Aquesta proposta sorgeix de la iniciativa de dues de les professores de gravat de les respectives escoles, la Neus Mola i la Lídia Moreno, amb la voluntat d’incentivar i estimular la creativitat dels alumnes i poder oferir-los l’oportunitat d’exposar les seves obres en un espai propici i adient, i amb la possibilitat que l’exposició esdevingui itinerant.

L’exposició es mostrarà a Manresa, Andorra la Vella i a Terrassa.

L’Escola d’Art del Comú d’Andorra la Vella i l’Escola d’Arts i Oficis de Manresa ja havien col•laborat en una exposició conjunta intitulada “Paisatge íntim”, en el marc del Circuit’Art Andorra la Vella 2008, mostra d’art contemporani, que es dedicà a la disciplina del gravat.

L’aparent paradoxa de materialitzar o donar forma a l’absència de so, tot fent-lo present, i de representar totes les seves múltiples connotacions.

Aquesta exposició fa patent la riquesa creativa en oferir un ampli i divers ventall d’interpretacions que identifiquen cada artista, la seva visió peculiar i única.

La tècnica principal havia de ser el gravat. Finalment l’exposició recull obres realitzades en les tècniques de gravat, escultura, ceràmica, pintura, fotografia, instal·lació… Algunes hi són mostrades en forma de llibre d’artista o d’objectes d’art, de manera que la seva presentació englobi el concepte del so del silenci.

Alumnes de l’Escola d’Art d’Andorra La Vella integrants de l’exposició:

Maite Bernet, Jennifer Ferrer, Maite Luque, Berta Oromí i Cinta Riberaygua.

Professors: Pep Aguareles, Montserrat Altimiras, Sílvia Guillem i Neus Mola.

1ª Exposició a Manresa: Sala Espai 7 de l’Ajuntament de Manresa.

S’inaugura el divendres 26 d’abril a les 19.00 hores. Finalitza el 19 de Maig.

2ª Exposició a Andorra la Vella: Inauguració el 7 de Juny. Finalitza: 12 de Juliol.

3ª Exposició a la ciutat de Terrassa.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada