Text SITCA

El Comitè executiu del Sindicat de treballadors del Comú d’Andorra la Vella es solidaritza amb les causes que han  portat els diferents sindicats de funcionaris d’Andorra a mobilitzar-se, per tal de reivindicar els seus drets i mostrar el seu desacord i la manca de consens amb els representants del Govern d’Andorra en la nova Llei de la funció pública.

Actualment el sindicat de treballadors (SITCA) es troba en el procés de canvi de l’antiga a la nova junta.

Un dels primers passos que vol aquesta executiva és donar-se a conèixer a la Corporació comunal, i un cop fet, convocar una reunió a tots els afiliats per donar-los a conèixer quines seran les pautes a seguir i les propostes del programa complet.

Seguint aquesta línia d’actuació, el comitè executiu no ha pogut parlar amb els afiliats i, tampoc amb la majoria de treballadors del Comú i, en conseqüència, l’executiva no pot assumir la responsabilitat de la decisió de participar o no en aquesta vaga convocada per dijous i divendres vinent.

Al mateix temps, aquesta executiva, no pot impedir que qualsevol afiliat o treballador que ho vulgui, voluntàriament i a títol personal, participi als actes de mobilització de la vaga convocada pels sindicats i ho faci si és la seva voluntat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada