El SITCA denuncia malestar generalitzat als serveis de circulació

agents-circulacioEl Sindicat de Treballadors del comú d´Andorra la Vella (SITCA) va convocar una trobada interparroquial d’agents de circulació aquest dilluns a la capital pel deteriorament del clima laboral als departaments de circulació de quatre parròquies. Una situació que l’últim any ha desembocat en l’increment dels expedients.

La primera presa de contacte entre els agents de circulació del país va servir per constatar que, efectivament, en quatre parròquies hi ha un gran malestar motivat per un progressiu deteriorament del clima laboral a causa de l’excés d’autoritarisme que practiquen els comandaments. Segons el president del SITCA, Cristian Asensio, “van sorgir moltes crítiques a la forma d’actuar de molts comandaments”. Actitud que ha generat un augment del nombre d’expedients.

El sindicat, que ja ha acordat crear un grup de treball per investigar aquesta i altres queixes, també ha confirmat deficiències greus en la informació entre comandaments i treballadors, per exemple, que no s’informa els agents de base del que es tracta a la comissió interparroquial que es reuneix mensualment.

La setmana que ve, també a la capital, el SITCA organitzarà una nova reunió per aprofundir en aquest afer. Es pretén recollir el màxim d’informació abans de prendre cap mesura i, a més llarg termini, no es descarta acabar constituint una nova associació d’agents de circulació.

TOTES LES NOTÍCIES