El Sindicat de Personal Adscrit a l’Administració General ha emès un manifest aquest matí sobre les noves possibilitats de jornada laboral que la Secretaria d’Estat de Funció Pública ha traslladat als directors.

El Sindicat explica que la proposta es va començar a tractar entre Funció Pública i els directors, i consistia en una jornada compactada de 8 h 45 min amb 30 minuts inclosos de descans, amb l’objectiu d’aplicar un horari de funcionament de l’Administració general de les 8 a les 17.30 h.

El Sipaag, després de saber que s’estava debatent aquesta proposta en les reunions de directors, en va demanar informació i va plantejar una jornada continuada diària de 7 h 30 min durant tot l’any, mantenint els horaris de funcionament específics dels serveis, sense perjudici que els treballadors puguin conservar la jornada partida si ho prefereixen. També va proposar que durant la prova pilot es tingués en compte l’opinió dels treballadors mitjançant una enquesta.

El Sipaag es lamenta que la proposta presentada pel Govern manté el còmput horari anual actual i l’objectiu d’obertura de l’Administració de 8 a 17.30 h, i explica que tot i que no haver assolit l’objectiu de la jornada laboral continuada de 7 h 30 min, continuarà treballant per millorar la conciliació laboral i personal dels treballadors del Cos General.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada