El SIPA elegeix el seu nou comitè executiu

El passat 26 de març es van celebrar les eleccions per al Comitè Executiu per mitjà d’eleccions democràtiques, tal i com es contempla als estatuts del nostre Sindicat.

Una única candidatura es va presentar com a opció per poder representar els interessos dels seus afiliats. Aquesta candidatura es va fer amb un esperit plural i integrador amb policies que provenen de diversos àmbits, graus jeràrquics i experiència al Cos de Policia.

Malgrat l’existència d’una sola candidatura, el suport dels afiliats es va fer palès de forma clara i contundent, les dades són les següents :

– 64 afiliats amb dret a vot.

– 41 afiliats que van exercir el seu vot (65% del vot exercit).

– 41 vots a favor, cap en contra i cap nul (100% favorable del vot exercit).

En data 2 d’abril, es va procedir al traspàs de poders entre l’anterior Comitè Executiu i els actuals membres electes del nou Comitè, el qual ha quedat integrat com segueix :

– PRESIDENT: XAVIER SURANA.

– VICE-PRESIDENT: JOAN COMELLA

– SECRETARI: MARC ATALAYA.

– TRESORER: MANEL VALERO.

– VOCALS :

JORDI BALSA.

CARLES JUAN.

FERRAN MARTIN.

Tal i com ja vam manifestar en la nostra declaració d’intencions, la línia que seguirà el Comitè Executiu per  realitzar una tasca òptima en pro del benefici col•lectiu s’expressa en els següents punts :

– La defensa dels funcionaris de Policia en el Dret, és a dir, defensar amb fermesa les condicions socials, econòmiques i laborals del col·lectiu.

– L’existència de més d’un sindicat és quelcom positiu, si s’entén que la relació entre aquests està basada en l’assoliment de millores col·lectives que només poden beneficiar al mateix afiliat o membre del Cos. Tanmateix, creiem que el diàleg i la transparència entre sindicats és primordial quan es tracta sobretot de qüestions fonamentals que afectin als funcionaris del Cos de Policia.

– Exigir el desplegament definitiu de tots els reglaments que s’havien de desprendre de la Llei Qualificada de la Policia.

– Iniciar accions legals concretes contra la Llei de Retallades.

– La negociació i resolució de conflictes derivats de les modificacions en la Llei de la Funció Pública que afectin al Cos de Policia.

El Comitè Executiu del SIPA ha establert un rols concrets i unes tasques definides per mitjà de comissions de treball integrades pels propis afiliats.

Text: SIPA

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.