duanersEl Sindicat de Funcionaris de Duana (SFD) ha fet un comunicat “desprès de les desafortunades declaracions”  del cap de Govern, Antoni Martí, en el marc de la jornada de la festivitat de la duana. Aquest és el contingut íntegre del comunicat:

En primer lloc, expressar el nostre màxim suport als nostres companys que van rebre el reconeixement per els seus 25 anys de servei així com el nostre màxim respecte per totes les persones i entitats convidats l’acte: Mossos d’Esquadra, Guardia Civil, Duana Francesa, Policia i Bombers d’Andorra,

La nostra protesta va destinada al M.I. Cap de Govern amb el càrrec que representa, qui no ha respectat en el més elemental al personal del Departament de Duana, tot i havent estat objecte de reiterades felicitacions incloent les del mateix Govern. Els funcionaris de duana estem cansats de rebre copets a l’esquena pel nostre treball i grau d’implicació demostrat en les diferents transformacions que a Duana Andorrana a sofert, proporcionant l’esforç necessari per adaptar-nos a qualsevol situació.

Considerem que mereixem un tracte diferent del que el Sr. Antoni Martí ens a dispensat, tractant-nos com a números bancaris en lloc de tractar-nos com persones i treballadors que han complert amb les seves obligacions, obligacions no complertes pels diferents governs en quant la seva obligació de alimentar un fons de diners per als complements de jubilació, segons preveu la Llei de Funció Pública.

Ens sobta que el Sr Martí i Petit, lluny de reconèixer la seva responsabilitat així com la dels diferents governs anteriors, opti per practicar un espoli en contra dels funcionaris, traduït en retallades i imposicions sense consens, que la única que ens aporta, és precarietat laboral i malestar social.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada