El Sindicat de Funcionaris de Duana defensarà els interessos dels afiliats amb accions judicials i mobilitzacions

El Sindicat de Funcionaris de Duana es va reunir dimarts en assemblea general i va decidir “rebutjar la proposta de modificació de la jubilació dels funcionaris” proposada als representants de la Plataforma Sindical pel cap de Govern en “entendre que atempta contra els interessos dels afiliats del nostre sindicat”.

Segons un comunicat de l’associació, “a  partir d’aquest moment ens sentim plenament legitimats per exercir el dret a la defensa dels nostres interessos tant a nivell judicial com a nivell de mobilitzacions socials, en harmonia amb la Plataforma de Funcionaris”.

A més, el sindicat aprofita per “agrair l’assistència de tots els afiliats a l’assemblea en uns moments tant delicats per al nostre futur laboral i on la pressa de decisions esdevé fonamental per la millor defensa dels interessos comuns i individuals de tots nosaltres”.

(Foto: S.F.G.)

 

 

4 comentaris

  1. Benvolgut Predator: Qualsevol persona funcionaris inclosos, afirmen off the record que no foten ni brot. Per lo tant puc afirmar sense dubtar-ho ni un segon que son uns vagos. Respecte al tema de la manca d’educació, tan sols cal anar a fer qualsevol gestió a l’administració per corroborar-ho. La manca d’educació es evident mirant la foto, et pots tirar com una colilla a casa teva, si es tracta d’una reunió que a priori es important, el minim que es demana es una mica de correcció perque sembli que son civilitzats.
    Aquest pais te una xacra que son els funcionaris no podem pagar aquesta despesa per molts impostos que es vulguin crear. O canviem el model o estem morts

  2. “Fins als…” tu també ets molt mal educat expressant-te i amb pocs arguments de pes.

  3. Seria interessant disposar dels diplomes acadèmics d´aquests alts funcionaris,per poder jutjar de la “injustícia”comesa.

  4. Una foto patètica. Els porten a la sala del consell de ministres i no son capaços de seure-hi com deu mana. Vagos mal educats i a sobre amb exigències

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES