El Sindicat d’Actors premia ‘Argo’

‘Argo’, de Ben Affleck, es va imposar la setmana passada en la categoria de millor pel·lícula en la 19a edició dels Premis del Sindicat d’Actors de Hollywood. La cinta protagonitzada i dirigida per Ben Affleck ha desbancat ‘Lincoln’ i ‘El lado bueno de las cosas’, dues de les favorites als Oscars, com a millor pel·lícula, però no ha aconseguit cap premi d’interpretació.

En aquests apartats Jennifer Lawrence per ‘El lado bueno de las cosas’, i Daniel Day Lewis per ‘Lincoln’ han estat els escollits. La cinta de Spilberg, de fet, ha obtingut també el premi per al millor secundari, Tommy Lee Jones. D’altra banda, la millor secundària ha estat Anne Hathaway per ‘Los miserables’.

En la cerimònia dels Globus d’Or, ‘Argo’ ja va trencar el favoritisme que els experts donaven a ‘Lincoln’, de Steven Spilberg, i va ser premiada en la categoria reina, com a millor pel·lícula dramàtica, i en la de millor director. Tot i aquestes credencials, Ben Affleck no està nominat com a millor director als Oscar d’enguany.

Per Albert R. Dot / El Tot Mataró i Maresme · Cugat Comas

TOTES LES NOTÍCIES