seuEl Síndic de Greuges de la Seu, Àngel Rúbio, ha demanat a l’Ajuntament de la Seu que intervingui per tal de trobar una solució als problemes de soroll nocturn que hi ha en alguns punts de la ciutat, principalment els caps de setmana.

En l’espai de RàdioSeu ‘El defensor del ciutadà’, Rúbio ha exposat el cas concret d’una família de la Seu que han arribat a l’extrem d’abandonar el seu pis de propietat per les molèsties que els causava el local d’oci que hi ha just a sota de casa seva. El veí va exposar el problema en diverses ocasions però finalment, atès que no se solucionava, va decidir marxar a un pis de lloguer.

Segons Àngel Rúbio, aquest cas hauria de fer reflexionar tota la ciutat, tant les administracions com els locals d’oci i la gent que surt de nit els caps de setmana.

Des del local s’ha argumentat que l’empresa havia invertit en insonorització per resoldre la qüestió, però el veí afirma que, després de cada queixa, a posteriori es tornava a apujar el volum. La denúncia ha estat inclosa en l’informe anual del Síndic, que es va presentar el mes passat.

L’Ajuntament de la Seu ja ha avançat que incidirà pròximament en el respecte al descans dels veïns amb una campanya de conscienciació.

1 comentari

  1. A Castellciutat, hi ha dos o tres gossos a la zona d’horts del riu, just en el meandre del riu Valira.
    Que ens estan turmentant des de fa tres anys. El primer any es va aconseguir solucionar a través dels municipals, però el propietari els a tornat a posar. Borden dia i nit, qualsevol animalet que passa per aquesta zona els fa bordar, és un veritable malson.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada