En el tradicional consell de Sant Tomàs, en què s’ha fet un repàs a la feina feta durant l’any, Vicenç Mateu ha dit que Andorra ha viscut mesos de molta tensió a causa de la crisi de BPA i les conseqüències que pot tenir pel país..

Vicenç Mateu ha recordat la màxima 47 del Manual Digest, que recomana austeritat, contenció i prudència, per reclamar una reflexió sobre aquelles accions que s´hagin pogut fer malament i que han generat una repercussió externa negativa.

Durant el discurs ha manifestat que “Andorra ha viscut mesos de trasvals i incerteses, i hom no pot deixar de preguntar-se on ens devem d’haver equivocat perquè se’ns hagi assenyalat amb el dit amb tanta força”. Una reflexió que no només dirigia als polítics sinó “a tots plegats” perquè “és la nostra responsabilitat, des del treballador ras, fins el més alt execitiu o membre del consell d’administració, d’actuar sense comprometre el nom de tots”.

El síndic general ha assegurat que el camí d´obertura iniciat, com ara la negociació amb la UE, pot ser un camí d´oportunitats si sabem traçar-lo correctament “amb la màxima habilitat que van demostrar els nostres avantpassats defensant la nostra singularitat, però hem de ser més prudents que mai i pensar bé les conseqüències de qualsevol de les nostres accions” .

1 comentari

  1. La repercusion externa por el caso BPA va a ser nefasta para el pais y todos sus contribuyentes si no se resuelve ya. La lluvia de juicios que caera sobre andorra sera nefasta si no desbloquean las cuentas de los clientes. No se puede entender como demoran tanto en resolver esto, una verguenza

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada