rock seu

La Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, juntament amb la Coordinadora de Casetes, han elaborat unes bases pel concurs SeuRock -cita musical emblemàtica de la Festa Major- amb l’objectiu de promocionar i possibilitar el protagonisme dels grups musicals urgellencs.

“Amb aquestes bases, s’afirma des de la Coordinadora de Casetes de la Seu d’Urgell, es pretén millorar l’organització del SeuRock. Aquest esdeveniment musical s’ha convertit en tota una tradició de la nostra Festa Major, que darrerament ha crescut molt, i per aquest motiu calia organitzar de millor manera l’actuació dels grups escollits. Això també permetrà que el públic assistent al SeuRock augmenti la seva percepció de qualitat dels grups que hi participin”.

Les bases

En aquest concurs hi podran participar tot tipus de bandes, grups o solistes que s’emmarquin dins de diferents estils musicals com rock, pop-rock, punk rock, rock dur i rock alternatiu.

Els grups que es presentin a concurs han de reunir dos requisits: que un membre del grup estigui empadronat al municipi de la Seu d’Urgell, i que el grup tingui un repertori musical (versions o propis) d’una hora de durada o més.

Presentació dels treballs: del 20 d’abril al 10 de maig a l’OJAU

Els grups o solistes que vulguin participar al concurs pel SeuRock 2015 cal que omplin un full d’inscripció que trobaran a l’Oficina Jove l’Alt Urgell (OJAU), situada al centre cívic l’Escorxador de la Seu d’Urgell. El període d’inscripció comença el pròxim dilluns 20 d’abril i s’allargarà fins 10 de maig.

A més a més, els grups hauran de lliurar dins d’un sobre el dossier del grup (dades dels components, una fotografia de tot el grup, fotocòpia del padró d’un membre del grup, adreça electrònic ai telèfon de contacte i una breu història de la Banda), i en un full amb lletra impresa la URL (enllaç) on poder escoltar i descarregar els 2 temes i el vídeo (actuació en directe o assaig). En cas de lliurar-ho en suport CD caldrà escriure el nom del grup en aquest mateix suport.

A la part externa del mateix sobre caldrà que hi consti el següent títol: Participació en el 1r CONCURS SEUROCK 2015. No hi podrà constar ni el nom del grup ni cap marca o logotip identificable.

Jurat del concurs

El jurat del concurs SeuRock 2015 estarà format per al menys un membre de reconegut prestigi en l’àmbit musical; un membre de la direcció de l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell; un membre de la regidoria de festes; un membre de coordinadora de casetes; i un membre de l’emissora municipal.

El jurat tindrà en compte per a la valoració dels treballs l’originalitat de la proposta; la qualitat vocal (expressivitat i afinació); i la qualitat instrumental (tempo, ritme, afinació).

Desenvolupament del concurs

El concurs es desenvoluparà en dues fases: la votació del jurat i la votació popular via xarxes socials de fmlaseucat.

La primera fase de votació tindrà lloc del 13 al 21 de maig, on el jurat seleccionarà, d’entre tots els treballs presentats, un total de 5 grups inscrits en base als criteris recollits en aquestes bases.

La segona fase de votació, que es farà del 25 al 30 de maig, el públic podrà votar els grups musicals de la seva preferència i els 2 grups que obtinguin més vots passaran a ser el sisè i el setè grups que participaran al SeuRock 2015.

L’1 de juny es publicaran els grups guanyadors, mentre que el 5 de juny se celebrarà una reunió amb els 7 grups que participaran al SeuRock amb l’objectiu d’elaborar l’horari d’actuacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada