El servei Progrés i l’EENSM celebren demà dissabte la 1a Jornada d’Intercanvi Educatiu

El  servei Progrés (servei de suports especialitzats als centres educatius) i especialistes de Serveis Centrals de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell (EENSM) celebren aquest dissabte la 1a Jornada d’Intercanvi Educatiu, que tindrà lloc a la sala de conferències d’AnyósPark de les 9 a les 14 hores. El personal d’aquests serveis exposarà els treballs realitzats durant el curs 2016-2017.

La sala de conferències d’AnyósPark acollirà aquest dissabte 6 de maig, de les 9 a les 14 hores, la 1a Jornada d’Intercanvi Educatiu del servei Progrés (servei de suports especialitzats als centres educatius) i especialistes de Serveis Centrals de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell (EENSM). El personal d’aquests serveis exposarà els treballs realitzats durant el curs 2016-2017, amb la finalitat de promoure l’intercanvi i l’aprofundiment de coneixements sobre la diversitat funcional i la inclusió.

Al llarg de la jornada es faran un total de 14 presentacions sobre diversos temes escollits pels ponents i que giren entorn a la tasca que aquests professionals desenvolupen en el seu dia a dia. Es presentaran treballs sobre discapacitat visual, intervenció logopèdica, teràpia ocupacional, psicomotricitat o TEA, entre d’altres. Aquest projecte contribuirà any rere any a ampliar el fons documental de recursos de l’EENSM.

Text i foto: ANA