El pròxim dijous 12 de setembre s’iniciaran les inscripcions telemàtiques per a poder practicar alguna de les activitats de les Escoles Esportives Municipals que organitza el Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell per aquest nou curs 2013-2014. Els usuaris podran formalitzar telemàticament la seva inscripció fins el dia 19 de setembre a l’activitat o activitats que desitgin a través de la pàgina web municipal www.laseu.cat

D’altra banda, a partir de dilluns 23 de setembre quedaran obertes les inscripcions presencials a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. Les inscripcions restaran obertes durant tot el curs o fins que s’esgotin les places destinades per a cada activitat.

A més a més, s’han editat uns fulletons que es repartiran a tots els domicilis de la Seu a partir del pròxim dilluns perquè tothom pugui conèixer tota l’oferta esportiva que es proposa des del Servei d’Esports. Aquesta informació també es pot trobar tant a l’edifici consistorial com a les instal•lacions esportives municipals, així com al web municipal.

Cinc novetats que amplien l’oferta esportiva

Per aquest nou curs 2013-2014, el Servei d’Esports de l’Ajuntament urgellenc no només ha mantingut la totalitat de les activitats esportives ofertes en el passat curs, sinó que a més a més s’ofereixen cinc novetats esportives com són el baby tennis i psicomotricitat, adreçades a infants fins a 5 anys, una franja d’edat que no estava contemplada en les activitats de les escoles esportives municipals.

Un curs de capoeira, a partir de 8 anys; un d’equitació, a partir de nens i nenes de 9 anys; i goig dansa, activitat adreçada per a persones a partir de 16 anys.

Relació d’activitats

Com cada any hi ha organitzats grups exclusius per a la gent gran amb les activitats com el ioga, l’aiguagim, la gimnàstica de manteniment, els balls de saló i la marxa nòrdica.

També hi ha grups exclusius per a infants que podran practicar karate (Club Manel Jodar); taekwondo (Club Taekwondo la Seu); hapkido (Club Taekwondo la Seu); tennis taula (Club Tennis Taula la Seu d’Urgell); escacs (Club Escacs La Seu d’Urgell); psicomotricitat (per a nens de 2 a 5 anys); i baby tennis (fins a 5 anys).

Les persones a partir de 16 anys podran optar per a la pràctica de condicionament físic, estiraments i col·locació, correcció postural, country, goig dansa, equitació, teles acrobàtiques, marxa nòrdica tai-txi, pàdel, tennis, gimnàstica coreografies, fitness, ioga, balls de saló i capoeira.

Cal assenyalar també que es portaran a terme activitats esportives a Castellciutat, concretament gimnàstica de manteniment i ioga per a gent gran.

Totes les escoles esportives municipals s’iniciaran el mes d’octubre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada