Aquest dimecres, 12 d’agost, en la celebració del Dia Internacional de la Joventut, el Servei de Joventut del Comú d’Andorra la Vella organitza una activitat, adreçada als joves de 12 a 25 anys d’edat, que consistirà en la confecció d’un grafit a la paret de l’entrada del Parc Central, costat Skate Parc, que tindrà lloc a partir de les 15.00 i fins a les 18.00 hores.

Es tracta d’un activitat participativa, de tipus Taller, en la qual els joves participants aplicaran al suport una frase – representativa i visual – prèviament escollida entre totes les propostes rebudes a través de les xarxes socials.

Serà el primer mural permanent del Parc Central, realitzat amb aquesta tècnica d’expressió artística eminentment juvenil. El Taller, d’una durada de tres hores, serà guiat per un graffiter professional; traçarà els contorns de les lletres que els joves hauran de pintar.

Es tracta de celebrar el Dia Internacional de la Joventut, tot potenciant i atraient jovent a la nova ubicació de La Central del Servei de Joventut i, alhora, de fer que els joves hagin estat partícips en la tria de la frase que pintaran a l’entrada del Parc Central d’Andorra la Vella.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada