n260El Servei Català de Trànsit (SCT), en col·laboració amb la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra, posen en marxa aquest dijous 5 de desembre, a partir de les 15.00 h de la tarda, el dispositiu especial de trànsit amb motiu de les festivitats de la Constitució i la Immaculada. Aquest dispositiu estarà vigent fins a les 24.00 hores de diumenge 8 de desembre.

Tradicionalment, aquest període festiu és un dels més llargs de l’any ja que almenys es fa festa dos dies. Enguany, aquestes dates cauen en divendres i en diumenge respectivament. Per tant, molta gent disposarà de tres dies de festa.

Les característiques genèriques de les festivitats de la Constitució i la Immaculada són l’inici de la mobilitat hivernal i de les compres nadalenques. S’espera, doncs, que les vies més conflictives seran aquelles que van cap a zones de muntanya i pistes d’esquí com la C-16, la C-17 i la C-14. També pot ser conflictiu l’accés cap a Andorra per la N-145 i la N-260, i la circulació a l’A-2.

L’SCT demana que s’extremi al màxim la prudència en la conducció al llarg d’aquests tres dies festius ja que hi haurà un elevat nombre de desplaçaments d’oci al llarg de tot el període festiu al conjunt de la xarxa viària catalana. L’SCT apel·la a la responsabilitat dels conductors i també alerta de la importància d’adequar la conducció a les condicions adverses provocades per les inclemències meteorològiques, habituals en aquesta època de l’any, ja que augmenta el risc de patir un accident.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada