El Servei Català de Trànsit informa d’obres a la RN20 entre Tarascó i Ax-les-Thermes que afecten a la circulació de vehicles pesants

ax-les-thermes

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que fins dilluns 6 d’abril la carretera RN20 entre Tarascó i Ax-les-Thermes (l’Ariège) estarà tallada a la circulació en ambdós sentits de la marxa per uns treballs de reparació el ferm molt afectat per unes esllavissades que es va produir fa uns dies.

 Les restriccions són les següents:
 
• Desviació local només per a vehicles pesants de fins a 12 tones a través del centre de la localitat de Luzenac (RD2 i RD102).
• Per als vehicles més grans de 12 tones que desitgin connectar Tolosa a Andorra la ruta de desviament és A61-A9-N116 a través de Perpinyà (de dilluns a divendres de 06.00 a 19.00 h). Unes obres de la N116 (connexió Perpinyà – Andorra) a la ciutat d’Olette, als Pirineus Orientals, prohibeixen circular als vehicles amb un pes brut 3.5 T circular totes les nits de dilluns a divendres 19.00 a 06:00 h.
 
Una de les possibles rutes alternatives des de Catalunya és l’autopista de pagament AP-7 des de la Jonquera.
 
Tot i que les obres es preveuen finalitzar el dilluns 6 d’abril és possible que la situació s’allargui més dies, en aquest s’ampliarà la informació.