El Servei Català de Trànsit (SCT) apel·la a la prudència dels conductors i demana extremar la precaució a la carretera en el marc d’un llarg cap de setmana en el que es preveu una elevada mobilitat, amb motiu del pont del Pilar. L’SCT alerta que el factor humà és present en bona part dels accidents i demana, tant als conductors com als acompanyants, una actitud prudent i segura en els seus desplaçaments. No en va, el Servei Català de Trànsit recorda que enguany, fins al 9 d’octubre, han mort a les carreteres catalanes 154 persones en 129 accidents mortals.
L’SCT, amb la col·laboració i suport de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra, estableix un dispositiu especial de trànsit a partir de les 15.00 hores d’aquest dijous 11 d’octubre i fins a les 24.00 hores del diumenge 14 d’octubre, amb motiu del cap de setmana llarg del Pilar.
Aquest cap de setmana suposa una operació especial de transició definitiva entre les retencions habituals de l’estiu, que es concentren cap a zones costaneres, i les pròpies de l’hivern, cap a destinacions de muntanya, on es preveu que hi hagi una major afluència. Es calcula  que  la C-16,  la C-17 i la C-14, junt amb l’N-145 d’accés a Andorra, seran les vies amb més volum de trànsit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada