La presidenta del Sindicat d’Ensenyament Públic (SEP), Eva Choy, ha explicat  que la negociació que porten a terme els sindicats amb el Govern per reformar els complements de jubilació dels funcionaris ‘no acaba d’avançar’ ja que s’han tocat diversos punts però no s’ha concretat res. Per aquest motiu, veu inviable del tot que a final de mes s’hagi arribat a assolir algun acord, i ha afegit que precisament aquesta setmana no s’han reunit cap vegada perquè se’ls ha donat temps per analitzar la documentació que el Govern els ha facilitat.

La presidenta del SEP, Eva Choy, diu que és impossible que a finals de juny es pugui enllestir la negociació per reformar el sistema de complements de jubilació dels funcionaris, i vol creure que el Govern no presentarà el projecte de llei per la seva banda. Choy ha indicat que la negociació ‘no acaba d’avançar’, i que s’han tocat diferents punts ‘bastant per sobre’ que han anat generant debat, però que, de moment, no s’ha concretat res, i que cal tenir en compte que abans d’aprovar-se, la modificació ha de passar per la comissió consultiva.

Choy diu que en tres setmanes és impossible arribar a un acord, i ha recordat que el ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca, ‘no ens ha posat mai un termini i vull creure que no hi és’. Així, confia que el ministre compleixi amb les declaracions fetes aquest dimecres, assegurant que disposen de certa ‘flexibilitat en el calendari’.

D’altra banda, pel que fa a la implantació del Pla Estratègic de renovació i millora del sistema educatiu andorrà (Permsea), que preveu la implantació de la tauleta digital, Choy ha dit que, de moment, no han rebut cap comentari negatiu, a l’espera de celebrar una reunió dilluns vinent. Així, ha indicat que, de moment, donen suport als plans del Govern, a l’espera de veure com funcionarà al setembre, ja que reconeix que és ‘un canvi revolucionari’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada