El SEP demana als pares que evitin portar els fills a l’escola durant la vaga

El sindicat d´educació demana a l´Associació de Pares d´Alumnes de l´Escola Andorrana que “animi” les famílies dels alumnes a evitar, en la mesura que puguin, portar els fills a l´escola durant el dia o els dies que duri la protesta.

El SEP ha enviat una carta informant que els serveis mínims que s´establiran tan sols estan adreçats a acollir amb seguretat els alumnes de les famílies que no ho puguin fer d´altra manera per poder assistir al seu lloc de treball. Ara bé, recorda que no estan pensats per garantir una activitat lectiva ordinària, ja que això aniria en contra dels objectius de la vaga. El sindicat també agraeix a l´Associació de pares que doni suport a les demandes.

Precisament les escoles bressol són una de les preocupacions principals del comú d´Escaldes-Engordany des que la Unió sindical de treballadors del comú ha anunciat el seu suport a la vaga, així ho ha avançat la cònsol major, Trini Marín, tot recordant que no sap quanta gent s’hi sumarà, però que “s’ha d’estar preparat per tot”. També li preocupa el servei de Circulació.

El comú està a l’espera que el sindicat faci la proposta de serveis mínims. La cònsol major ha volgut subratllar que el suport de la Unió Sindical de treballadors del comú només s’entén en un context de solidaritat amb els funcionaris de l’administració general, ja que, segons ha assegurat, l’equip comunal no té cap intenció de canviar les condicions dels seus funcionaris, que segueixen percebent els triennis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.