El seminari ‘Liderazgo conversacional’ tancarà el Cicle de Perfeccionament Professional de l’UdA

UDALa  Universitat d’Andorra (UdA), dins del marc del Cicle de Perfeccionament Professional 2016, oferirà aquest mes un últim seminari que tancarà el cicle. El seminari du per títol ‘Liderazgo conversacional: el poder de las conversaciones y el arte de preguntarte’, i tindrà lloc el 16 i 17 de desembre. Els interessats tenen temps fins al 9 de desembre per preinscriure-s’hi, a un preu de 80 euros. La formació s’impartirà a la mateixa Universitat.

La Universitat d’Andorra (UdA), conscient que la divulgació científica no s’ha de limitar a l’ensenyament reglat, sempre ha basat la seva planificació en l’obertura mitjançant la difusió dels coneixements que li són propis entre la societat andorrana en general. En aquesta línia, ha organitzat, des de l’any 1996, el Cicle de Perfeccionament Professional (CPP), adreçat als estudiants del darrer curs de les formacions i obert als professionals del país. Aquest cicle es tancarà amb el seminari ‘Liderazgo conversacional: el poder de las conversaciones y el arte de preguntarte’, els dies 16 i 17 de desembre a la mateixa Universitat.

Mitjançant el CPP es pretén oferir als alumnes que finalitzen els estudis i als professionals formació altament especialitzada en els seus àmbits. El Cicle de Perfeccionament Professional ha comptat enguany amb 11 seminaris programats, i una participació total que superarà els 200 assistents. Les inscripcions es formalitzen al web www.uda.ad.

Text i foto: ANA