El segon raid solidari d’Andorra-Ouzina inicia aquest divendres 15 de febrer la recollida de material escolar, llibres d’idiomes i subministraments higiènics personals per fer arribar a les poblacions del desert més necessitades. El responsable de l’agència de viatges Travel Xperience, José Piasentini, ha explicat  que a banda del material, que es portarà als pobles d’Ouzina i Fezzou, l’associació de treballadors d’un banc andorrà ha finançat la compra de màquines de cosir per contribuir al desenvolupament de l’associació de dones de Fezzou, per tal que puguin confeccionar i vendre artesania.

Del 23 al 30 de març tindrà lloc el segon raid solidari Andorra-Ouzina, una iniciativa que té com a objectiu conèixer i ajudar les poblacions del desert del Marroc fent-los arribar material escolar i d’higiene, i subvencionar projectes per dotar-los d’infraestructures de primera necessitat.

Si bé l’any passat es va finançar la construcció d’un pou d’aigua potable a Ouzina, enguany s’ha previst ajudar l’associació de dones de Fezzou, Afella pour le Developpement, amb la compra de màquines de cosir perquè puguin confeccionar i vendre peces d’artesania. Travel Xperience també està treballant per aconseguir finançament per construir una canalització que uneixi el pou que es va construir l’any passat i la població d’Ouzina.

Pel que fa a la recollida de material que es fa entre la població andorrana, l’objectiu és recopilar llibres d’idiomes, material escolar i material d’higiene personal que la gent no utilitzi o vulgui donar a la causa. L’any passat se’n van recollir gairebé 2.000 quilos, sobretot escolar i de neteja corporal com sabó, xampú, raspalls de dents o cremes hidratants.

La recollida de material compta amb la col·laboració dels comuns d’Ordino i Sant Julià de Lòria, la Universitat d’Andorra i el centre de freestyle 360eXtrem. Així, els punts de recollida seran la ludoescola, l’escola bressol i el CEO d’Ordino, el Centre cultural i de congressos lauredià, la ludoescola i l’escola bressol de Sant Julià de Lòria, la Universitat d’Andorra i el centre 360eXtrem. El material es podrà fer arribar fins al proper 10 de març.

La segona edició del raid, que de moment ja compta amb una trentena d’inscrits, visitarà enguany els paratges de Merzouga, Ouzina, Fezzou, Ouarzazate, Zagora i Marrakech.

1 comentari

  1. Hola ,
    Som una empresa de regals promocionals de Barcelona i tenim bolis , llàpis , estoretes de ratolí . No sé si us pot interessar ? El problema és que no puc portar fins a Andorra.
    Salutacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada