El segon Concurs de curtmetratges RECcrea rep 38 originals de 141 alumnes

El Servei de Política Lingüística, del Ministeri de Cultura, Joventut i Esports, ha rebut 38 treballs, en què han participat 141 alumnes de 3r i 4t de segona ensenyança dels tres sistemes educatius, en la segona edició del Concurs de curtmetratges RECcrea.

Els autors del millor curtmetratge segons el jurat s’enduran un val de compra de 700 euros per a Pyrénées Andorra, els del segon classificat es repartiran 500 euros i els tercers seran premiats amb 300 euros. A més, tots els finalistes també rebran un diploma acreditatiu i un obsequi.

L’acte de lliurament de premis tindrà lloc el dimecres 8 de juny al Centre Cultural La Llacuna, on es projectaran els tres millors curtmetratges. Aquests treballs també es podran veure posteriorment a Andorra Televisió i es presentaran fora de concurs en el marc del Festival Ull Nu 2017.

La segona edició del RECcrea ha comptat amb dos fases formatives: el novembre passat el guionista Albert Galindo va oferir sessions explicatives als centres escolars per orientar els alumnes en l’elaboració dels textos, i els mesos de febrer i març l’Associació Ull Nu va assessorar-los en la creació dels curts, que segons les bases han de ser de ficció, de temàtica lliure, en llengua catalana i no poden durar més de deu minuts.

El Concurs de curtmetratges RECcrea, organitzat pel Servei de Política Lingüística del Govern i l’Associació Ull Nu, compta amb el patrocini de Pyrénées Andorra i el suport del Comú d’Andorra la Vella i de Ràdio i Televisió d’Andorra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.