concurs cuina sant julia

Ylènia Monterroso, Gina del Río i Ion Canal són els tres finalistes de la segona edició del Concurs de Cuina Infantil organitzat pel Comú de Sant Julià de Lòria. El jurat, encapçalat pel xef Guille Cervera, ha donat a conèixer el seu veredicte en un acte celebrat a la cota 1.600 de Naturlandia.

Ylènia Monterroso té 10 anys i el plat que ha cuinat per aconseguir la classificació és un filet a la taronja. 

La Gina del Río, d’11 anys i guanyadora de la primera edició, ha competit amb un pastís de dues xocolates amb nous del país, gerds d’Auvinyà i crema. 

Per la seva banda, el Ion Canal que també té 10 anys, ha presentat una crêpe suzette. 
La gran final es disputarà el proper 13 de desembre, coincidint amb els actes que es fan a la parròquia en benefici de La Marató de TV3. Els regals seran un viatge a Disneyland París, entrades per al parc Warner de Madrid i per a Port Aventura.

En aquesta segona edició, el Concurs de Cuina Infantil ha comptat amb la participació de 14 joves cuiners d’entre 8 i 11 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada