comerç-electronic

L’e-commerce s’ha consolidat en el mercat com un dels motors de creació d’ocupació i el 2014 seguirà generant noves oportunitats laborals.

Els estudis avalen que l’51% dels e-commerce estimen contractar nou personal pròximament i que el 65% llançarà noves línies de negoci.

Tot això ha propulsat que s’han creat noves professions que actualment tenen gran demanda: perfils directius amb coneixements d’posicionament en cercadors i social media, màrqueting digital i perfils informàtics ara mateix són els més cotitzats.

A principis d’any EGI Group llanço Ecom & Jobs amb l’objectiu d’unir l’oferta i aquesta creixent demanda d’ocupació en el sector digital.

Ecom & Jobs ofereix als candidats un espai on accedir a ofertes ajustades al seu perfil professional ia les empreses, agilitar els seus processos de selecció.

Amb cobertura nacional, en aquests mesos, el portal ha comptat amb ofertes d’empreses de gran èxit com Groupalia, Exoclick, Reckitt Benckiser, Idealista, Everis, i reconegudes Startups que estan actualment en recerca de talent.

D’altra banda, multitud de candidats han participat en processos de selecció i han accedit a ofertes de treball d’acord a les seves capacitats i orientació professional.

A causa d’aquestes dades tan positius i les perspectives de desenvolupament, Ecom & Jobs ha aconseguit comptar amb la confiança i el suport d’inversors que han injectat capital perquè el projecte segueixi creixent, de manera que l’equip està d’enhorabona.

Després d’haver superat aquesta primera fase d’implantació en el mercat amb molt bona nota, Ecom & Jobs treballa per seguir oferint als seus clients un servei impecable, ampliar la cartera de col·laboradors i seguir creixent.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada