El Sant Julià de futbol sala deixa escapar una bona oportunitat contra el líder

sant julia futbol sala 1

El Sant Julià va perdre ahir per 1 a 2 davant del Castelldefels, el líder i màxim golejador del grup 2 de la tercera divisió del futbol sala espanyol. Els Lauredians van anar per davant en el marcador durant tota la primera part, però dos errors puntuals van acabar condemnant l’equip que entrena Talín Puyaltó.

A vegades per dominar un equip superior n’hi ha prou amb aplicar amb rigor i destresa una tàctica simple. En la primera part, el Sant Julià va cedir l’iniciativa del joc al rival. Però els de Talín van estar prou agressius i intensos en defensa per no carregar-se de faltes i van esperar la seva ocasió per marcar mitjançant Eliseu.

Amb l’ 1 a 0, l’altre clau per seguir per davant en el marcador és tenir un porter capaç d’arribar allà on no podia l’equip. El jove Dani va estar molt bé a la primera part. Però quan les forces estan tan ajustades sovint els detalls fan la diferència tant en positiu com en negatiu.

Tres accions puntuals van penalitzar clarament els Lauredians ahir. La primera en el minut 4 de la segona part quan Nuno, després d’una falta a favor del Sant Julià, es veu sorprès per la pressió de Guillem Aubach. Poc després, és Jorge Dias el que no aconsegueix culminar per ben poc un contraatac del Sant Julià. Els de Talín van arribar al tram decisiu vius i amb oportunitats de lluitar pels tres punts, quan Jonathan, a falta de 15 segons i amb el partit empatat a 1, va sacar massa ràpid un fora de banda. El Castelldefels recupera la pilota i a la jugada següent, i quan faltaven set segons, David Alba, germà del lateral del Barça de futbol, marca el segon.

Ja no hi va haver temps per a res més. Amb aquest resultat el Sant Julià baixa fins a la setena posició, a 10 punts del Castelldefels refermat com a líder del grup.