El Saló del Videojoc i Internet clou la 7a edició amb un total de 7.000 visitantsLa setena edició del Saló del Videojoc i Internet, organitzat per Andorra Telecom i el Comú d’Escaldes-Engordany, ha tancat portes, aquest diumenge, amb un “gran èxit d’assistència”, segons ha confirmat la responsable de comunicació d’Andorra Telecom, Inés Martí. Durant els tres dies del certamen, que s’ha celebrat al Prat del Roure, al voltant de 7.000 persones, entre joves i adults, han gaudit de les últimes novetats en el món dels videojocs, així com en l’àmbit de la robòtica, que ha estat una de les novetats d’enguany. En relació al nombre de visitants, l’organització ha assegurat que “s’ha assolit el sostre de persones” i en aquest sentit s’ha detallat que un dels objectius per a les pròximes edicions és captar, a banda del públic nacional, un major nombre de turistes. Tot i això, enguany ja s’ha constat un augment de visitants de fora d’Andorra, sobretot turistes d’esquí, que amb el tancament de pistes s’han apropat fins al Saló. La jornada amb més afluència ha estat el dissabte, gràcies en bona part als dos convidats d’excepció, els ‘youtubers’ Vegetta 777 i Willyrex, que van visitar el saló per firmar autògrafs i compartir experiències amb la gran quantitat de seguidors congregats.

Un cop finalitzat el 7è Saló del Videojoc i Internet, Andorra Telecom, organitzador de l’esdeveniment, s’ha mostrat molt satisfet pels resultats assolits, tant per la qualitat dels continguts com per la bona acollida que han tingut entre els 7.000 aficionats que han passat pel Saló.

Quant a les novetats d’enguany, enfocades en l’àmbit de la robòtica, la responsable de comunicació d’Andorra Telecom, Inés Martí, ha subratllat la presència del robot NAO i les seves múltiples aplicacions en l’àmbit educatiu amb desenvolupaments específics per a infants autistes, així com les competicions de futbol i sumo que s’han pogut realitzar amb el robot Vortex. En aquest sentit, l’organització ha precisat que la part de la robòtica -de cara als pròxims anys s’estudiarà una possible ampliació- ha resultat molt positiva i ha permès captar un altre nínxol d’usuaris, a banda dels joves, com són les famílies.

Pel que fa a la visita dels dos ‘youtubers’, Martí ha assegurat que normalment no són persones que realitzin molts actes públics, però després de l’èxit i el ressò mediàtic assolit, la parapública no descarta fer algun tipus d’acció similar en un futur. Respecte a les competicions, aquest any el nombre d’inscrits als diferents tornejos ha crescut assolint gairebé els 900 participants entre online i presencials. Les competicions amb més demanda han estat League of Legends, FIFA 2016 i Call of Duty.

Andorra Telecom també ha volgut agrair la col·laboració de l’Associació de Frikis d’Andorra, ja que han animat els tres dies del Saló amb les disfresses de Star Wars i l’organització del torneig Soul Calibur, una altra de les grans novetats d’enguany. Quant a la venda de la samarreta commemorativa del Saló, la recaptació de la qual anirà destinada íntegrament a l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell, s’han venut un total de 700 unitats.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.