salo-infanciaEl Saló de la Infància i la Joventut, que se celebra a Encamp des del passat 26 de desembre i fins a aquest dilluns, ha rebut al voltant dels 2.500 visitants, quedant per sota dels 3.000 que va rebre l’any passat. El conseller de Joventut i Esports del Comú d’Encamp, Jordi Rogel, ha explicat que el nombre d’assistents ha quedat una mica per sota de les expectatives i ho ha atribuït al fet que el dia que sol haver-hi més afluència, el 26, va ser un dia de fortes nevades que van dissuadir els visitants.

El passat dissabte va ser el dia de més afluència al Saló de la Infància i la Joventut del Pas de la Casa, amb un total de 600 assistents, mentre que la resta de dies s’ha registrat una mitjana de 450 entrades diàries. En total, sense comptar aquest dilluns, que és l’últim dia a Encamp, han passat pel saló uns 2.000 nens i joves, i Rogel calcula que al llarg del dilluns hi haurà entre 400 i 500 visitants més. Aquestes xifres deixen un balanç inferior al de la temporada passada a Encamp, que es va situar, segons Rogel al voltant dels 3.000.

Pel que fa a les activitats, una de les que més èxit ha tingut ha estat el làser tac, que és la novetat d’enguany i que ha atret a la majoria de nens i joves que s’han acostat al Centre Esportiu i Sociocultural d’Encamp durant aquests dies. També han agradat, però, els inflables, els espectacles, i els jocs de sumo, entre d’altres.

A partir d’aquest dijous dia 2 de gener el Saló de la Infància i la Joventut torna a obrir al Pas de la Casa, on estarà fins el dia de Reis, amb la mateixa oferta però com sempre amb un format una mica més reduït, per qüestió d’espai.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada