El Saló de la Infància i de la Joventut del Pas s’inaugura amb més afluència de públic

Després d’estar instal·lat a Encamp del 27 de desembre a l’1 de gener, el Saló de la Infància i de la Joventut ha arribat al Pas de la Casa, on es mantindrà obert al públic fins al 5 de gener. D’aquesta manera, el cònsol major d’Encamp, Jordi Torres, acompanyat de la cònsol menor, Esther París, i bona part de l’actual equip comunal, ha estat l’encarregat d’inaugurar, aquest diumenge a les sis de la tarda al vestíbul del Centre Esportiu del Pas de la Casa, la 24a edició d’un Saló que aplega anualment un gran nombre d’infants i joves procedents de totes les zones del Principat.

En aquest sentit, Torres s’ha mostrat “molt content i satisfet”, ja que tal com ha indicat, “novament, l’afluència tornarà a estar al voltant de les 6.000 persones entre el Saló d’Encamp i el del Pas de la Casa”. Així, el cònsol major d’Encamp ha recordat que “l’any passat l’afluència ja va ser molt notòria i aquest any, tot fa preveure que repetirem”. Malgrat no poder precisar el nombre d’infants que han assistit durant jornada inaugural, Torres ha recalcat que “m’han assegurat que l’afluència està per sobre de la de l’any passat”.

Pel que fa a les activitats proposades, Torres ha comentat que “hem creat un espai de diversió fantàstic per gaudir d’una bona estona durant les vacances de Nadal” i ha afegit que “s’han adaptat totes les activitats en funció de les edats”. Per aquest motiu, els nens i nenes més menuts, d’entre dos i cinc anys, poden gaudir d’activitats i tallers realitzats per diferents educadores a la Ludoteca, mentre que els joves de més edat, poden divertir-se amb una gran quantitat d’activitats com per exemple les competicions de videojocs o provar amb algun dels diversos simuladors, que és una de les novetats d’enguany.

Respecte als nens i nenes que visiten el Saló, Torres ha concretat que “una gran part és públic nacional que repeteix cada any” i, per tant, ha detallat que és molt important anar oferint noves propostes i renovar tots els equipaments “per mantenir l’assistència any rere any”.
 El Saló de la Infància i de la Joventut del Pas de la Casa obrirà en el mateix horari que en el cas d’Encamp, de 16 a 21 hores.