El Saló  de la Gent Gran d’Escaldes-Engordany arriba a la desena edició amb la participació de més de vint expositors que s’aplegaran el proper dijous 5 d’octubre a la sala del Prat del Roure en una jornada plena d’activitats. El departament de Gent Gran del Comú d’Escaldes-Engordany organitza aquest esdeveniment.

Fins a 22 expositors prendran part d’aquest esdeveniment obert a tot el públic en general, però adreçat, especialment, al col·lectiu de la gent gran de tot el país, als familiars, cuidadors i professionals que treballen amb la tercera edat. En la darrera edició, l’any 2015, fins a 800 persones van visitar el saló.

Els objectius de l’esdeveniment són promoure la informació i divulgació dels diferents tipus de serveis i propostes dirigides a aquest col·lectiu, proporcionar moments lúdics i distesos per als participants del saló, millorar la qualitat de vida de la tercera edat des d’una perspectiva globalitzadora i interdisciplinària i oferir un espai dinàmic i interactiu que promogui intercanvis d’experiències. Paral·lelament, el Saló aposta per afavorir intercanvis entre diferents entitats que treballen amb la gent gran amb l’objectiu de divulgar i millorar els serveis en diferents àmbits com la salut, els esports, la cultura, el lleure, l’associacionisme i les noves tecnologies.

Diverses associacions i entitats del país també oferiran a la gent gran la possibilitat de participar en diferents activitats que s’han organitzat especialment per aquest esdeveniment. A més a més, també s’organitzen tallers participatius i concursos.

Despres de la bona acceptació de les darreres edicions, enguany també hi participaran restauradors de la parròquia (Caldea, La caseta de xocolata o The Healthy) que oferiran els seus productes. A més, el Comú obsequiarà amb un tiquet per valor d’un euro per consumir a la zona de restauració i una tassa obsequi del saló.

Al llarg d’aquesta jornada, Escaldes-Engordany vol ser un aparador de serveis, productes i tecnologies que ajudin a millorar la qualitat de vida d’aquest col·lectiu. Aquest esdeveniment vol esdevenir una plataforma per a totes aquelles persones, empreses, entitats i institucions que treballen en pro de la gent gran.

El departament de Gent Gran del Comú d’Escaldes-Engordany ha tingut un paper clau en l’organització d’aquest esdeveniment i ha programat diversos tallers. Alhora, també cal agrair la participació del Cos de Policia Andorrana i la Creu Roja Andorrana que oferiran una exhibició de gossos i una demostració de primers auxilis, respectivament.

A continuació es detallen els expositors que prenen part del IX Saló de la Gent Gran:

o   Associació de la Gent Gran d’Escaldes-Engordany

o   Caldea

o   Centre Auditiu Andorrà

o   Centre de Formació Professional d’Aixovall

o   Centre Residencial per a Gent Gran Sarquavitae Salita

o   Col·legi d’Infermers i Infermeres d’Andorra

o   Creu Roja Andorrana

o   Cuida’m

o   Farmàcia Galeno

o   Farmàcia Roser Miró

o   Farmaserveis

o   Federació de Gent Gran

o   Giramón Viatges

o   Ministeri d’Afers Socials, Justícia i Interior

o   Òptica Visual-Gaes

o   Perfumeria Gala

o   Podoactiva

o   Perruqueries d’Escaldes-Engordany

o   Ràdio i Televisió d’Andorra

o   Saüda Boutique

o   Universitat d’Andorra

o   Vallmedicvisión

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada