El salari mitjà dels treballadors era, al juliol, de 1.985 euros mensuals, lleugerament superior respecte de fa dotze mesos: concretament 9 euros. S´ha de destacar que han baixat, sobretot, els sous mitjans d´educació, comerç a l´engròs i sector financer.

El Departament d´Estadística ha publicat les dades dels salaris mitjans i reflecteix que els ingressos laborals mitjans mensuals han pujat un 0,5% entre el juliol del 2016 i el d´enguany. Concretament, han passat dels 1.976 euros mensuals als 1.985. Els sectors on hi ha hagut més increments dels salaris han estat l´agricultura, ramaderia i caça, la venda i reparació de vehicles de motor i les activitats immobiliàries i financeres.

Per contra, han baixat els ingressos laborals mitjans a l´educació, el comerç a l´engròs i el sector financer. En aquest últim àmbit econòmic s´ha passat dels 3.942 euros mensuals el 2016 als 3.888 euros del 2017, cosa que representa una davallada de l´1,4%. L´administració pública també ha registrat una davallada, del 0,7%: els treballadors públics han passat de percebre de mitjana 2.333 euros mensuals l´any passat a cobrar-ne enguany 2.316.

26 comentaris

  1. UN EMPLEAT DE BANCA 3000€ UN EMPLEAT DE GRANS MAGATÇEMS 1000€ LA MITJANA 2000€ .

  2. Clar que potser…la clau estar en que pujen els sous d’els de dalt i ja esta, la mitja puje. Porser la pregunta hauria de ser quin es el % de persones que cobren aquesta quantitat? La cosa cambia..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada