El saig s’empara en la llei per respondre les queixes al raonador del ciutadà

El  saig respon a les queixes al raonador del ciutadà dient que “les seves decisions han estat realitzades en estricta aplicació del marc legal”.

A través d´un comunicat, la Cambra de saig especifica que van ser dues queixes. En aquestes, com va avançar RTVA, els ciutadans denunciaven el tracte i la poca “flexibilitat” d´alguns saigs i asseguraven que la batllia era més “comprensiva” a l’hora de saldar els deutes.

Josep Rodríguez va explicar que mentre aquesta donava un marge pels pagaments, algun del saig no ho estaria fent i demanava flexibilitat tenint en compte el context econòmic i social.

1 comentari

  1. El raonador de vegades confon la seva tasca amb la de les germanetes de la caritat. Si els saig han d’executar una sentència es perquè la persona en qüestió ha tingut un judici previ on s’ha pogut defensar i aportar les proves que millor cregui. Un cop declarat culpable no li queda una altra que pagar. A lo millor l’altra part necessita aquests diners que son seus i ningú li ha demanat si li va bé de no cobrar-los

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *