El Servei d’Atenció Domiciliaria (SAD) d’Ordino editarà de nou els díptics informatius i farà imants magnètics per donar-se a conèixer i arribar a un públic més ampli. Com ha remarcat la consellera de Social de la parròquia, Lucía Muñoz, el servei no només està adreçat a la gent gran sinó que el seu objectiu és promoure l’autonomia de les persones i evitar la seva residència el màxim possible. ‘Hi ha gent que no sap que existeix i sí que en pot ser usuari’, ha apuntat. D’altra banda, Muñoz ha explicat que la setmana vinent el SAD es traslladarà a les noves instal·lacions del Centre d’Atenció Primària situades a l’edifici on hi havia la sala polivalent.

Sota el lema Informa’t i cura’t en salut, el SAD d’Ordino ha engegat una nova edició de xerrades sobre temes d’interès per als seus usuaris i amb els que es poden identificar. Segons ha explicat la coordinadora del servei, Begoña Villaño, es tracta d”educar sobre com conservar la salut’.

Enguany tractaran sobre l’Alzheimer, la pèrdua d’audició, com fer la farmaciola de casa i la sofrologia i la relaxació. El servei compta actualment amb sis usuaris permanents, tot i que podria créixer més, com ha reconegut la consellera de Social, Lucía Muñoz. ‘La gent no sap que existeix i sí que en poden ser usuaris’, ha afirmat.

Per ser més accessibles i arribar a un públic més ampli, el SAD ha posat en marxa una nova campanya de difusió amb la reedició dels díptics informatius i la creació d’imants magnètics amb les dades de contacte del servei.

Actualment els serveis que més s’ofereixen són el suport a la higiene personal, la supervisió en la presa de medicaments, l’acompanyament per realitzar gestions administratives, visites al metge o per anar a comprar o altres demandes per ‘promoure l’autonomia i permetre que els usuaris estiguin a casa el màxim de temps’.

D’altra banda, la consellera de Social ha informat que la setmana vinent el SAD es traslladarà al nou edifici que amplia les instal·lacions del CAP i que es preveu que obri properament, ‘abans de l’estiu’, ha admès. D’aquesta manera, s’unificaran els serveis i es comptarà amb una treballadora social del Govern i els treballadors del SAD.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada