burgues2El nou tanatori nacional s’ubicarà a la clínica Meritxell. És el full de ruta que es marca la direcció del SAAS, un cop estigui clarificada la reforma de l’àrea de consultes externes. L’espai que ocupa l’actual tanatori serà per al servei d’anatomia patològica. Mentrestant, de manera provisional, seran els antics locals del Servei de Circulació d’Andorra la Vella els que exerciran d’alternativa.

El SAAS treballa amb l’objectiu que les futures sales de vetlla a la clínica Meritxell siguin tanatori nacional. L’actual tanatori tancarà tan aviat com estiguin operatives les noves instal·lacions d’Andorra la Vella, que s’ubicaran a l’antic espai que ocupava el Servei de Circulació. Una situació, de caràcter provisional, que permetrà tenir sales de vetlla al centre del país tal com va acordar el SAAS amb els comuns de la Massana, Ordino i Andorra la Vella. On ara hi ha les sales de vetlla de l’hospital hi anirà el servei d’anatomia patològica. Un projecte que hauria d’estar pressupostat per a l’any que ve. Per al següent, està previst que ja ho estigui el nou tanatori a la clínica Meritxell.

El projecte, doncs, es farà realitat tan aviat com quedi definida quina serà la reforma que el SAAS durà a terme en l’àmbit de les consultes externes de la clínica Meritxell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada