infermeresLa Directora d’Infermeria, Carme Curcó, i Pilar Serrano, Pilar Rioja, Meritxell Sada i Elisabet Mateos, infermeres de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, participaran els dies 15 a 17 d’abril en la 26ena edició de les Jornades Nacionals d’Infermeres Gestores, Supervisió d’Infermeria que se celebren a Pamplona. Presentaran la comunicació “Definició de les competències de les infermeres a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell amb la taxonomia NIC” i el pòster “Definició de la cartera de serveis d’infermeria de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell”.

Es tracta d’un treball dut a terme des de l’any 2010 que ha permès definir, d’una banda, les competències en infermeria necessàries per a les diferents especialitats i unitats, elaborar una base de dades, que permet la seva consulta de manera àgil, i avaluar­les.

Al mateix temps, és un suport important en la formació i acolliment de nous professionals i amb els diferents graus d’assoliment, un referent en el desenvolupament del pla de carrera de les infermeres.

Seguint aquesta línia de treball, també es va definir la Cartera de serveis d’infermeria que inclouria el catàleg de tècniques i procediments que podem oferir a la població basant­nos en l’estudi de les seves necessitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada