El Consell Directiu del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària manté obert el procés de selecció per cobrir la Direcció assistencial del SAAS. Mentre es perllongui el procés de selecció la Coordinadora executiva del Ministeri de Salut, Afers socials i Ocupació, la Dra. Lola Ruiz, assumirà  de forma provisional la responsabilitat de la direcció assistencial del SAAS

El Consell Directiu del SAAS ha acordat perllongar el procés de selecció de la directora assistencial fins a trobar un candidat idoni per a la institució sanitària.

Durant aquest període de temps, la Coordinadora executiva del Ministeri de Salut, Afers socials i Ocupació, la Dra. Lola Ruiz, assumirà de forma transitòria les funcions de la Direcció assistencial a la vegada que continuarà amb les funcions d’assessorament en el marc de la reforma sanitària.

Text: SAAS

1 comentari

  1. Tenim un magnífic sistema de seguretat social, diuen alguns. Exemple: vas al podòleg perquè et treguin una verruga: Preu del podòleg: 27 euros. La CASS et retorna 2,87 euros i l’assegurança, que també pagues religiosament cada mes 0,96 euros, total: 3,83 euros. Total, que pagues 27 euros pel metge i et tornen 3,83 euros. Magnífic model, sí senyor”. Per a ells clar; per a la CASS i per a l’assegurador.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada