El SAAS ha enviat 84.000 SMS als seus usuaris en el primer any de funcionament del servei d’enviament de missatges per recordar les visites i proves mèdiques programades.

Els 84.000 missatges enviats representen un 45,5 % de les visites i proves programades durant el 2014 dins els serveis susceptibles de donar aquest servei als usuaris.

La resta no han pogut ser enviats als seus usuaris per diversos motius: per no disposar de les seves dades de telèfon mòbil, per tot i tenir les dades aquestes inclouen alguna incorrecció, per inactivitat del telèfon mòbil facilitat per l’usuari, perquè l’usuari no és titular de cap telèfon mòbil i en darrer lloc, per voluntat expressa de l’usuari de no rebre els missatges d’alerta.

El missatge s’envia dos dies abans de la visita i/o prova mèdica programada i conté la data, l’hora, el professional i l’especialitat mèdica.

Es recomana als usuaris que verifiquin les seves dades en el moment en què demanen hora per una consulta i/o prova. Tanmateix , si no estan interessats en rebre els missatges ho poden notificar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada