El SAAS envia 84.000 sms als usuaris en un any

El SAAS ha enviat 84.000 SMS als seus usuaris en el primer any de funcionament del servei d’enviament de missatges per recordar les visites i proves mèdiques programades.

Els 84.000 missatges enviats representen un 45,5 % de les visites i proves programades durant el 2014 dins els serveis susceptibles de donar aquest servei als usuaris.

La resta no han pogut ser enviats als seus usuaris per diversos motius: per no disposar de les seves dades de telèfon mòbil, per tot i tenir les dades aquestes inclouen alguna incorrecció, per inactivitat del telèfon mòbil facilitat per l’usuari, perquè l’usuari no és titular de cap telèfon mòbil i en darrer lloc, per voluntat expressa de l’usuari de no rebre els missatges d’alerta.

El missatge s’envia dos dies abans de la visita i/o prova mèdica programada i conté la data, l’hora, el professional i l’especialitat mèdica.

Es recomana als usuaris que verifiquin les seves dades en el moment en què demanen hora per una consulta i/o prova. Tanmateix , si no estan interessats en rebre els missatges ho poden notificar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.