El Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) s’ha dotat d’un Departament de qualitat amb l’objectiu d’implantar una metodologia de treball per a la gestió global de la qualitat a la institució sanitària. El responsable del nou departament és el Dr. Josep Maria Casanellas.

Un dels objectius prioritaris del Departament de qualitat és culminar el procés d’acreditació global de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, que actualment ja disposa de diversos serveis acreditats però no de la seva globalitat, en el marc d’un Pla de Qualitat.

Segons el SAAS, la qualitat és un element primordial per a la seguretat del pacient, i és un aspecte que cada vegada està adquirint un pes més important dins l’àmbit sanitari. El concepte està molt lligat a la percepció que té el pacient sobre l’activitat assistencial.

El Dr. Josep Maria Casanellas ha estat contractat de forma temporal i a temps parcial per un any.

Casanelles ha estat responsable d’Estratègia, projectes i qualitat del Consorci Sanitari de l’Anoia, Director mèdic de l’Hospital de Berga, consultor del Consorci Hospitalari de Catalunya i de la Unió Catalana d’Hospitals i Cap de la Unitat de Documentació i Arxiu d’Històries Clíniques de l’Hospital General de la Vall d’Hebron durant 18 anys, i Cap d’Admissions del mateix centre durant 6 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada