cedreLa Direcció Assistencial del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) assumirà la direcció del CSS El Cedre. Les dues direccions actuals del centre donaran pas a un Metge Coordinador, centrat únicament en tasques assistencials. La reorganització respon al procés de reforma assistencial i de gestió iniciat arran de la fusió de la Residència Solà d’Enclar.

El CSS “El Cedre” tindrà un Metge Coordinador que, juntament amb la resta de professionals de la salut del centre sociosanitari, s’encarregarà de l’atenció assistencial en base al model d’atenció centrada en la persona. El Servei Andorrà d’Atenció Sanitària paral—lelament està estudiant les necessitats de personal sanitari que necessita el centre després de la fusió amb la Residència Solà d’Enclar, amb l’objectiu d’oferir una atenció assistencial mèdica i d’infermeria de qualitat i equitativa, als diferents perfils de residents.

Pel que fa a les dues direccions actuals, el Director tècnic de El Cedre, Ernest Sáiz, passa a integrar-se en la Direcció econòmica del SAAS, on durà a terme tasques de coordinació en l’àrea de Relacions i Serveis Externs. Durant les properes setmanes Ernest Sáiz s’encarregarà del període de transició fins a la incorporació del nou Coordinador mèdic. La Direcció econòmica assumirà el personal administratiu i les funcions de gestió de El Cedre.

L’anterior Directora de la Residència Solà d’Enclar, Remei Canals, s’incorpora a l’àrea d’Atenció a l’usuari del SAAS.

El SAAS ha informat dels canvis als treballadors de El Cedre i aquesta mateixa tarda informarà a la junta de familiars dels residents del centre sociosanitari .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada