El SAAS alertarà per SMS a partir d’aquest dilluns de les visites i proves mèdiques programades

hospitalEl Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) ha posat en marxa un servei d’enviament de missatges per recordar les visites i proves mèdiques programades. Així, els pacients i usuaris rebran un missatge de text al seu mòbil 48 hores abans del dia de la cita. Segons informen des del SAAS, s’enviaran uns 11.000 missatges al mes.

Les persones que tinguin una visita o prova mèdica programada a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell o a la Clínica Verge de Meritxell rebran a partir d’aquest dilluns missatges de text al seu telèfon mòbil alertant de la proximitat de la cita mèdica.

El missatge els recorda la data, l’hora de la visita, el professional i l’especialitat mèdica tant si es té consulta com si s’ha de fer alguna prova mèdica. El pacient rebrà l’SMS dos dies abans del dia de la visita o prova mèdica concertada. Si està programada en dilluns, el missatge es rebrà el divendres de la setmana anterior, i si és en dimarts es rebrà el dilluns (24 hores abans).

El nou servei està en procés d’implantació ja que el SAAS no disposa actualment dels números de telèfon mòbil de tots els seus usuaris. Des de fa un temps s’està demanant aquesta dada als usuaris en el moment en què programen una consulta o prova. En aquest sentit, es recomana als usuaris que verifiquin les seves dades en el moment en què demanen hora per una consulta o prova. De tota manera, si no estan interessats en rebre els missatges ho poden notificar.