El SAAS accepta la renúncia de l’adjucatària del transport sanitari, que quedarà en mans d’una nova UTE

Ambulàncies davant de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell
Ambulàncies davant de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell (Fòrum.ad)

El Consell Directiu del SAAS ha acordat estimar la sol·licitud de retirada  d’oferta i renúncia a la formalització del contracte per part de l’empresa UTE  Servei d’Assistència Sanitària, SL (SAS)/Servicios Socio Sanitarios Generales  Spain pel Transport sanitari assistit no medicalitzat. Aquest fet ha comportat  que el licitador que ha presentat la segona oferta millor valorada al concurs  públic nacional, UTE TRANSPORTS I PREVENCIONS SANITÀRIES  CARLEMANY, SL – AMBULÀNCIES VALIRA, SL – IVEMON AMBULÀNCIES  EGARA, SL. esdevingui el nou adjudicatari davant la renúncia de l’esmentada empresa.

En aquest sentit, el Consell Directiu del SAAS ha acordat la modificació de l’adjudicació del 4 de novembre del 2021 i adjudicar la contractació del referit servei  a l’empresa UTE Transports i prevencions sanitàries Carlemany,SL – Ambulàncies  Valira, SL – Ivemon Ambulàncies Egara, SL. 

Pel que fa a la implantació del servei, l’adjudicatària haurà d’iniciar la prestació del  servei en un termini no superior a 140 dies a comptar de la notificació de  l’adjudicació, data en que s’hauran d’haver subrogat els 25 tècnics que formen part  de la plantilla de l’entitat que actualment presta el servei.  

[do_widget id=category-posts-pro-64]