El Bretagne World RX of France, que es disputarà el proper cap de setmana (dies 31 d’agost, 1 i 2 de setembre), serà el repte que hauran d’afrontar els equips que disputen el Campionat del Món de l’especialitat en el seu retorn al continent europeu.
Albert Llovera, acompanyat pel seu equip PCR Sport, no faltara a la cita del tradicional escenari francès que, en aquest ocasió, serà el penúltim, meeting del calendari WRX2.

La pista en què es disputarà l’esmentat meeting és sensiblement diferent als habituals del certamen. A Lohéac una tercera part del recorregut de 1,088 km, es disputarà sobre asfalt mentre que la resta (66%) es farà sobre terra.

Aquest detall del traçat pot tenir conseqüències positives per a l’actuació de Llovera a la Bretanya francesa, així ho comentava: Hem analitzat amb detall els parcials de carreres anteriors i la conclusió a què hem arribat és que sobre la terra estem molt a prop dels nostres rivals . En l’asfalt perdem alguna dècima de més.

Albert i els seus tècnics, el que no han pogut fer és arribar al nivell dels seus rivals en la preparació del meeting i no precisament per falta de ganes: És més un problema de pressupost. Els nostres rivals han competit els últims caps de setmana a campionats nòrdics amb el seu segon vehicle. Cal esmentar que els protos amb els quals vam competir al Canadà els han recollit aquest dimecres a Rotterdam (Països Baixos) i tot seguit han iniciat el desplaçament fins Lohéac, localitat propera a Rennes.
Així doncs els vehicles dels participants en la cita francesa arribaran a Lohéac amb el temps just de fer una ràpida revisió i poca cosa més.

El meeting frances s’iniciarà el divendres (dia 31/8) amb la disputa de les dues mànegues d’entrenaments lliures. Els RX2 afrontaran aquesta mateixa jornada la Q1. Durant el dissabte (dia 1/9) es correran les restants mànigues de qualificació (Q2, Q3 i Q4). La jornada de diumenge (dia 2/9) quedara reservada a les semifinals i final.

Albert Llovera que, durant aquestes setmanes, ha centrat la seva atenció en mantenir la millor forma física, va iniciar el desplaçament a Lohéac amb l’objectiu de seguir la seva progressió i aprofitar l’opció que li pot donar un traçat amb més terra per seguir llimant deferències amb els seus rivals.

 

text i foto: autosport

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada