El Rusc organitza una sortida al Saló del Manga de Barcelona

Cartell del Rusc anunciant la sortida al Saló del Manga de Barcelona (Comú d'Andorra la Vella)
Cartell del Rusc anunciant la sortida al Saló del Manga de Barcelona (Comú d’Andorra la Vella)

El Rusc ha organitzat una sortida per a acudir a la 29a edició del Saló del Manga que se celebra a Barcelona aquest desembre. L’activitat s’ha pensat perquè els joves de 12 a 17 anys tinguin l’oportunitat de conèixer una de les cites clau per als aficionats al manga, l’anime i la cultura japonesa. Les places són limitades, i per a poder assistir cal inscripció prèvia. El període per a poder-se apuntar finalitza el pròxim dissabte, 4 de novembre.

La sortida es farà el diumenge 10 de desembre, darrer dia de celebració del Manga Barcelona. El preu de l’activitat és de 20 euros per als joves de 12 a 17 anys residents a Andorra la Vella (per als no residents a la parròquia costarà un 25% més). El preu inclou el trasllat fins a la Fira de Barcelona Gran Via, on s’ubica el Saló des del 7 fins al 10 de desembre. Les reserves es poden fer enviant un missatge al Rusc, al telèfon 611 842.

Aquesta sortida a Barcelona segueix l’objectiu del Rusc d’oferir propostes que vagin d’acord amb els interessos i les inquietuds dels joves. En aquesta línia, des del departament de Joventut es treballa per a plantejar alternatives sanes i que els resultin atractives. Així, a les instal·lacions del Rusc a l’estadi Joan Samarra Vila s’organitzen tallers, xerrades i, darrerament, la Disco Jove. Al llarg de l’any, a més, es realitzen diverses sortides a França i Espanya i, fins i tot, estades de més durada.

Manga Barcelona celebra la seva 29a edició aquest any i es consolida com a una de les cites indispensables per als apassionats d’aquest món. El saló s’ha convertit en el punt de trobada de referència per a milers de fans de la cultura japonesa, una cita anual que atreu gent de tot arreu. Durant les quatre jornades, del 7 al 10 de desembre, a la Fira de Barcelona Gran Via es podran fer tallers de diferents temàtiques relacionades amb el Japó, concursos de cosplay, concursos d’ídols i també els de K-Pop, entre moltes altres propostes.

TOTES LES NOTÍCIES